FOTO Mai multe drumuri județene din Constanța au fost închise din cauza viscolului și vizibilității reduse

Circulație în condiții de iarnă în tot județul Constanța. FOTO RAJDP Constanța

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a acționat luni, 28 februarie, încă de la ora 03.00, pe toate tronsoanele de drumuri județene, cu un număr total de 28 de utilaje cu lamă și material antiderapant plus echipamentele și resursele necesare desfăşurării acestor activități.

Potrivit reprezentanților instituției, nu au existat incidente majore, au existat situații de deblocare sau tractare a autovehiculelor, iar din cauza ninsorilor abundente, a viscolului și a vizibilității reduse au fost închise mai multe tronsoane de drumuri județene.

Drumuri Județene închise:

  • ora 14.00 DJ 226A Cogealac – Râmnicul de Jos
  • ora 18.00 DJ 222 Peștera – Pietreni
  • ora 18.30 DJ 391A Băneasa – Dobromir, Văleni – Șipote, Tufani – Furnica, bifurcație DJ 392 – DJ 307, Deleni – Șipote
  • ora 18.30 DJ 391A intersecție cu DJ 392, Olteni – Viroaga,
  • DJ 392 Independența – Dumbrăvenii
  • DJ 391 Negru Vodă – Cerchezu – Viroaga

În curs de închidere:

  • DJ 225 Pantelimon – Târgușor

„Exista un dispecerat central care coordonează dispeceratele teritoriale. Suntem în comandament cu toate resursele de care dispunem. Suntem în strânsă legătură cu CSJU și CJCCI. Pentru orice incident apărut, acționăm în cel mai scurt timp. Probabil după ora 21.00 vor mai fi închise tronsoane de drumuri, în funcție de cum evoluează vremea”, a precizat directorul general al RAJDP Constanța, Aurelian Acsinte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*