Boboteaza de la Constanța nu se anulează, în ciuda Codului Roșu de Viscol. IPS Teodosie aruncă în mare crucile la ora 13.00

Cruci recuperate din mare de Bobotează

Arhiepiscopia Tomsului a luat decizia mutării ceremoniei de Bobotează din Portul Tomis la Catedrală, dar momentul aruncării crucilor în mare va avea loc.


Vă mai recomandăm:

Cod Roșu de viscol! Constanța este paralizată: toate Drumurile Naționale au fost închise. Nu există energie electrică și nu curge apa

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu: “Nu părăsiți localitățile”. Toate drumurile județene și naționale au fost închise!

Zeci de localități, fără curent electric. ENEL promite remedierea în cel mai scurt timp

Orașul Constanța și mai multe localități din județ, fără apă! Viscolul a oprit toate stațiile de pompare

Un transformator electric a explodat la Valu lui Traian. Localitatea se află sub Cod Portocaliu de viscol până sâmbătă dimineață

Boboteaza de la Constanța nu se anulează, în ciuda Codului Roșu de Viscol. IPS Teodosie aruncă în mare crucile la ora 13.00

Unde suni dacă ești afectat de Codul Portocaliu de viscol în județul Constanța


Datorită condițiilor meteo nefavorabile, procesiunea spre Portul turistic Tomis se anulează. Slujba de Sfințire cea Mare a apei se va oficia tot de la ora 11.45, în fața Catedralei arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

După oficierea slujbei de Sfințire cea Mare a apei, în fața Catedralei arhiepiscopale, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, se va deplasa în Portul turistic Tomis, unde va arunca cele trei cruci în apa mării. Evenimentul este programat în jurul orei 13.00.

“Datorită riscului de înzăpezire, recomandăm credincioșilor să nu se deplaseze cu autoturismele personale, ci să folosească mijloacele de transport în comun RATC”, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Reactorul 1 al Centralei Nucleare de la Cernavodă a fost oprit din cauza unei avarii | Constanța News
  2. Locuri de cazare pentru cei blocați în Constanța. Primăria are 60 paturi pregătite pentru sinistrați | Constanța News
  3. S-a prelungit vacanța! Școlile din Constanța au cursurile suspendate luni și marți | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*