Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au ridicat 41.000 de țigarete în urma unei percheziții domiciliare.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit țigări de contrabandă. FOTO IPJ Constanța

În cursul zilei de 25 octombrie, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unei femei de 29 de ani, din localitatea Ostrov, județul Constanța.

Din cercetări a rezultat că persoana în cauză ar fi achiziționat țigarete fără timbre de accizare românești de la navele care tranzitează fluviul Dunărea și le-ar fi valorificat către mai multe persoane, care le-ar fi comercializat ulterior la un preț mai mare.

Au fost ridicate, în vederea confiscării, 41.000 de țigarete, în valoare de aproximativ 22.550 de lei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*