Percheziții la hoții de țigări din Portul Constanța. Prejudiciu ajunge la 1,2 milioane Euro

Captură de țigări netibrate. FOTO Poliția Română
Captură de țigări netibrate. FOTO Poliția Română

Polițiștii și procurorii D.I.I.C.O.T din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au destructurat, în urma a 15 percheziții efectuate în județul Constanța pe data de 3 mai 2017, o grupare infracțională bănuită de furturi de țigarete nefiscalizate, depozitate în Portul Constanța.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de circa 1.200.000 de euro.

Membrii respectivei grupări, o parte aflați deja în stare de arest preventive în alte cauze, ar fi comis faptele în perioada august 2015 – ianuarie 2016, sustrăgând cu precădere din depozite ale Portului Constanța, cantități mari de țigarete nefiscalizate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*