Autoturism căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de polițiștii constănțeni

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Grupul de Nave Constanța au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Norvegia, care era condus de un cetățean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, la data de 08 martie, polițiștii de frontieră au desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență. Astfel, pe raza localității Constanța, a fost identificat un autoturism care aparținea unui cetățean român, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța.

În urma verificărilor suplimentare, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de către autoritățile din Norvegia în luna ianuarie 2021.

„Persoana în cauză a declarat faptul că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport se află în atenția autorităților”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 47.000 de lei, va fi indisponibilizat la sediul instituției, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*