VIDEO Polițiștii rutieri constănțeni au ieșit să fluidizeze circulația pe DN 39, unde sunt valori ridicate de trafic

Valori ridicate de trafic pe drumurile spre sudul litoralului. Poliţiştii oferă rute alternative

Traficul rutier este intens pe DN39, pe raza stațiunilor Eforie Nord, Eforie Sud și Agigea, fiind coloane de autoturisme în mișcare.

Drept urmare, polițiștii rutieri constănțeni au ieșit să fluidizeze traficul rutier pe DN 39, oferind șoferilor mai multe rute ocolitoare:

 

În condițiile unui trafic aglomerat, polițiștii rutieri recomandă tuturor participanților la trafic, adoptarea unei conduite preventive si respectarea unor sfaturi:

  • Păstrați-va calmul, nu uitați de politețea rutieră și nu blocați intersecțiile!
  • Păstrați o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula în față!
  • Respectați-va partenerii de drum! Acordați prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea părții carosabile!
  • Adaptați în permanență viteza la condițiile de drum!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*