Polițiștii locali și angajații Polaris M Holding au acționat în zona Km 5

Angajații Polaris M Holding și Polițiștii Locali au acționat pentru igienizarea zonei. FOTO DGPL Constanța

În cursul zilei de 30 octombrie, polițiștii locali împreună cu lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au acționat în cartierul constănțean KM 5 arondat Străzii Viorelelor.

Acțiunea a avut drept scop igienizarea și menținerii curățeniei zonei, dar și pentru depistarea persoanelor care locuiesc în zonă fără a deține forme legale.

În cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:

  • s-au aplicat un număr de 6 sancțiuni contravenționale( întinsul frânghiilor de rufe pentru uscarea articolelor vestimentare pe exteriorul imobilelor, aruncarea deșeurilor în alte locuri decât cele special amenajate, nemenținerea unei permanente stări de curățenie de jur împrejurul unor imobile ) în valoare totală de 2.000 lei;
  • s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrătorii firmei de salubritate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*