FOTO Fiind prea beat pentru a rămâne pe stradă, un constănțean și-a „parcat“ mașina într-un canal

Bărbatul aflat la volan a scăpat teafăr după cascadorie. FOTO CTnews.ro

Un șofer beat a reușit să atragă atenția polițiștilor asupra sa după ce a plonjat cu mașina în canalul ce face legătura între Lacul Tăbăcărie și Marea Neagră. Din fericire, nu a fost nimeni rănit, chiar și conducătorul a scăpat nevătămat.

În jurul orei 16.00, un șofer în vârstă de 57 de ani, se deplasa cu un autoturism Opel, dinspre stațiunea Mamaia, spre Constanța. După ce a trecut de Pavilionul Expozițional, bărbatul a pierdut controlul volanului spre stânga și a plonjat în canalul care face legătura între Lacul Tăbăcărie și Marea neagră.

Bărbatul a ieșit singur din mașină, iar polițiștii ajunși la fața locului l-au testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare, a fost transportat la Spitalul Județean Constanța pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru perioada în curs.

1 Trackback / Pingback

  1. Șoferul beat care a căzut cu mașina în canalul de pe bulevardul Mamaia, propus spre arestare | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*