FOTO Fiind prea beat pentru a rămâne pe stradă, un constănțean și-a „parcat“ mașina într-un canal

Bărbatul aflat la volan a scăpat teafăr după cascadorie. FOTO CTnews.ro

Un șofer beat a reușit să atragă atenția polițiștilor asupra sa după ce a plonjat cu mașina în canalul ce face legătura între Lacul Tăbăcărie și Marea Neagră. Din fericire, nu a fost nimeni rănit, chiar și conducătorul a scăpat nevătămat.

În jurul orei 16.00, un șofer în vârstă de 57 de ani, se deplasa cu un autoturism Opel, dinspre stațiunea Mamaia, spre Constanța. După ce a trecut de Pavilionul Expozițional, bărbatul a pierdut controlul volanului spre stânga și a plonjat în canalul care face legătura între Lacul Tăbăcărie și Marea neagră.

Bărbatul a ieșit singur din mașină, iar polițiștii ajunși la fața locului l-au testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare, a fost transportat la Spitalul Județean Constanța pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru perioada în curs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Șoferul beat care a căzut cu mașina în canalul de pe bulevardul Mamaia, propus spre arestare | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*