FOTO Tragedie pe drumul spre Tulcea. Un bărbat din Mihai Viteazu a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

Mașina s-a răsturnat pe câmp. FOTO SAJ
Mașina s-a răsturnat pe câmp. FOTO SAJ

Accidentul a avut loc la puțin timp după ora 19.00 între localitățile constănțene Tariverde și Mihai Viteazu. Bărbatul de 42 ani era angajat al unei firme de pază, Strategic Protection Group.

El a plecat de acasă cu mașina de la firmă. Martorii spun că se grăbea să ajungă într-o zonă cu eoliene care îi era arondată. Viteza excesivă l-a făcut să piardă controlul volanului într-o curbă ușoară. Mașina a sărit de pe Drumul Național 22, a ajuns pe câmp și s-a răsturnat.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța l-au găsit în stare de inconștiență, prins între fiarele contorsionate ale vehiculului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*