Polițiștii locali constănțeni au găsit trei construcții ilegale în stațiunea Mamaia

Polițiștii locali au verificat legalitatea mai multor construcții

Polițiștii locali din cadrul Serviciului control disciplina în construcții și afișajul stradal al Direcției Generale Poliția Locală, au efectuat în stațiunea Mamaia un control tematic pentru verificarea respectării documentațiilor tehnice vizate spre neschimbare, aferente autorizațiilor de construire, emise de către unitatea administrativ teritorială pentru 21 de imobile aflate în curs de execuție în Stațiunea Mamaia.

În urma verificărilor și constatărilor efectuate în teren au fost aplicate un număr total de 14 amenzi în valoare de 21.400 lei. 11 dintre sancțiunile contravenționale au fost alicate pentru încălcarea prevederilor H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța și 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcție.

Cu ocazia activităților de control au fost deschise 21 fișe de identificare pentru fiecare imobil și au fost aplicate 14 sancțiuni complementare (11 măsuri de acoperire cu plasă și împrejmuirea cu panouri aliniate și 3 măsuri de oprire a lucrărilor nelegal executate cu obținerea autorizației de construire în termen de 90 de zile, în caz contrar desființarea lucrărilor). Reprezentanților legali ai șantierelor aflate în construcții în calitate de investitori li s-a adus la cunoștința pe bază de proces verbal de constatare și sancționare a contravenției măsurile și recomandările organelor de control, stabilindu-se ca în termen de 7 până la 90 zile să remedieze situațiile de fapt.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*