FOTO O mașină în care se aflau un bunic și nepotul său a căzut în Lacul Tăbăcărie

Bărbatul a fost resuscitat. FOTO Captură video

Un autoturism a căzut în lacul Tăbăcărie în stațiunea Mamaia, în zona Pavilionului Expozițional. Potrivit apelanților, în mașină se aflau două persoane, un adult și un copil

La fata locului a fost direcționată autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare grea, un echipaj SMURD B, unul de SMURD C și elicopterul SMURD. Copilul în vârstă de aproximativ 9 ani ani a fost scos din apă cu atac de panica. Un bărbat, bunicul a fost și el scos și el se efectuează protocolul de resuscitare. De asemenea la fața locului au fost direcționați și scafandrii pentru a verifica autoturismul dacă mai sunt persoane. Din ceea ce spune copilul, în mașină ar fi fost doar el cu bunicul.

UPDATE

Scafandrii au verificat mașina și nu a mai fost găsit nimeni în ea.

Bărbatul este în stare comatoasa, intubat și ventilat mecanic, fiind preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital.

„În jurul orei 13.45, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre faptul că în canalul cu apă adiacent lacului Siutghiol s-ar afla un autoturism scufundat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele din autoturism, fiind vorba despre un bărbat de 63 de ani și un minor de 9 ani.

Din primele informații, se pare că, în timp ce se afla la volanul autoturismului în parcarea respectivă, bărbatul ar fi trecut peste bordura care delimitează parcarea și ar fi căzut cu autoturismul în canal.

Asupra bărbatului au fost găsite documente medicale, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator. Copilul a fost transportat la spital, fiind conștient și cooperant.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“,au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*