FOTO O căruță a fost spulberată la primele ore ale dimineții de o mașină, la ieșirea din Chirnogeni

Căruța a fost spulberată, iar o persoană a decedat. FOTO IPJ Constanța

Un grav accident s-a produs vineri 28 septembrie, dimineața, la ieșirea din localitatea Chirnogeni, în urma căruia o persoană a decedat, iar o alta a fost rănită și transportată la spital.

Accidentul rutier a avut loc pe DJ 391, la ieșire din Chirnogeni spre Negru Vodă în jurul orei 5.30. Din primele cercetări la fața locului ale polițiștilor a reieșit că un autoturism a lovit o căruță.

Anchetatorii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 24 de ani, a condus autoutilitara marca VW Crafter, pe DJ 391, dinspre Chirnogeni către DN38 şi, după ce a parcurs 200m de la ieşirea din localitatea Chirnogeni, pe fondul neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, care se deplasa în acceaşi direcţie de mers. Alături de el, pe capră se mai afla o persoană, un bărbat de 50 de ani.

În urma impactului, pasagerul din căruță a decedat pe loc, iar căruțașul care a suferit un traumatism de umăr și torace, a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Mangalia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*