Amenzi pentru constructorii din Zona Peninsulară a Constanței. Poliția Locală a sesizat Parchetul

Poliția Locală Constanța. FOTO Facebook
Poliția Locală Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

O persoană fizică și una juridică s-au ales cu dosare penale după ce au refuzat să se oprească din construit deși o făceau ilegal. Sesizările către unitatea de Parchet au fost făcute de către lucrătorii Direcției Generale ale Poliției Locale.

Inițial, reprezentanții Poliției Locale Constanța au emis sancțiuni și amenzi, dar pentru că acestea au fost ignorate, s-a trecut la următorul pas în astfel de situații.

„În perioada 15 – 23 ianuarie, Direcția Generală Poliția Locală a sesizat unitatea de parchet competentă material, cu privire la o persoană fizica TBM și o persoană juridică SC E SRL, care au încălcat prevederile articolului 24, din Legea 50/1990 republicată, continuând executarea lucrărilor de construcții, după ce a  fost dispusă sancțiunea complementară de oprire a executării acestora prin proces verbal de constatare și sancționare a contravenției, precum și pentru executarea de lucrări de construcții într-o zonă în care a fost instituit un regim de protecție – sit urban, zona peninsulară Constanța. Menționăm că, în conformitate cu prevederile articolului 32, alineatul 4 din Legea 50 /1991 republicată, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, s-a solicitat organelor de urmărire penală să dispună oprirea temporară a executării lucrărilor,“ au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Potrivit unor surse neoficiale, persoana juridică este SC Europroiect SRL, iar clădirea ridicată în sit urban este celebra clădire din vecinătatea hotelului Ibis, iar cea de-a doua, persoana fizică construia pe bulevardul Mamaia, în zona restaurantului 4 Friends.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*