VIDEO O mașină s-a răsturnat, iar trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 2A, în apropiere de Ovidiu

În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat. FOTO Captură video

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 2A, după ce un șofer a oprit pe marginea drumului, iar un altul nu a observat mașina staționată. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 22.55 a serii de 29 septembrie, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 69 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Constanţa către Ovidiu. Când a ajuns în zona unui restaurant, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune faţă spate cu un alt autoturism, un taxi, condus de un barbat de 62 de ani, care se afla staţionat pe partea dreaptă a aceluiaşi sens de mers.

În urma impactului, mașina aflată în mișcare s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto şi a unei femei de 62 de ani, pasageră dreapta faţă în cel de-al doilea autoturism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*