Angajații unei ferme din Cernavodă au alertat autoritățile în noaptea de 4 februarie, doar pentru a se amuza

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor

Desfășurare de forțe ale poliției, ambulanței, jandarmilor și pompierilor pentru a salva o persoană căzută într-o groapă în incinta unei ferme din Cernavodă. Totul s-a dovedit a fi doar o glumă proastă a doi muncitori care vor fi sancționați, dar amenda nu va fi plătită probabil niciodată.

În jurul orei 22.00, un apel la 112 a pus în alertă autoritățile după ce bărbatul care a sunat a spus că o persoană a căzut într-o groapă de aproximativ trei metri adâncime, în zona Ferma Domeniul Bogdan, de lângă Cernavodă.

La căutarea persoanei posibil căzute într-o groapa s-au deplasat 2 autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD B din cadrul Detașamentului Medgidia. Ajunse la fata locului colegii au început sa verifice fiecare groapa din perimetrul fermei. Acestora li s-au adăugat și echipaje ale poliției și jandarmeriei și a fost verificat întregul perimetru și fiecare canal tehnologic din zona respectivă.

La un moment, polițiștii au reușit sa ia legătura atât cu persoana care a sunat la 112 cât și cu cel presupus căzut în groapa, aceștia afirmând ca au făcut o farsă.

Au fost demarate demersurile pentru ca cele doua persoane sa fie sancționate conform legislației în vigoare.

UPDATE.

În final a fost sancționat doar cel care a sunat „contravențional, conform legislației în vigoare“. Adică 500 de lei, cel în cauză putând să plătească 250 de lei în termen de 15 zile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*