Angajații unei ferme din Cernavodă au alertat autoritățile în noaptea de 4 februarie, doar pentru a se amuza

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor

Desfășurare de forțe ale poliției, ambulanței, jandarmilor și pompierilor pentru a salva o persoană căzută într-o groapă în incinta unei ferme din Cernavodă. Totul s-a dovedit a fi doar o glumă proastă a doi muncitori care vor fi sancționați, dar amenda nu va fi plătită probabil niciodată.

În jurul orei 22.00, un apel la 112 a pus în alertă autoritățile după ce bărbatul care a sunat a spus că o persoană a căzut într-o groapă de aproximativ trei metri adâncime, în zona Ferma Domeniul Bogdan, de lângă Cernavodă.

La căutarea persoanei posibil căzute într-o groapa s-au deplasat 2 autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD B din cadrul Detașamentului Medgidia. Ajunse la fata locului colegii au început sa verifice fiecare groapa din perimetrul fermei. Acestora li s-au adăugat și echipaje ale poliției și jandarmeriei și a fost verificat întregul perimetru și fiecare canal tehnologic din zona respectivă.

La un moment, polițiștii au reușit sa ia legătura atât cu persoana care a sunat la 112 cât și cu cel presupus căzut în groapa, aceștia afirmând ca au făcut o farsă.

Au fost demarate demersurile pentru ca cele doua persoane sa fie sancționate conform legislației în vigoare.

UPDATE.

În final a fost sancționat doar cel care a sunat „contravențional, conform legislației în vigoare“. Adică 500 de lei, cel în cauză putând să plătească 250 de lei în termen de 15 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*