Amendă de 1500 lei pentru un bucureștean sosit pe litoral. O plimbare cu patrupedul fără botniță l-a costat scump

Câinele i-a adus tânărului o amendă considerabilă. FOTO IJJ Constanța

Un bucureștean a reușit să își ridice simțitor costurile vacanței de 1 mai pe litoral. S-a apucat de băut în centrul Constanței și și-a lăsat și câinele amstaf liber, fără botniță.

Mai multe apeluri la 112 au sesizat în cursul zilei de 1 mai prezența unui tânăr care consuma băuturi alcoolice pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, iar câinele său, care facea parte dintr-o rasă considerată periculoasă, circula liber, fără lesă și botniță.

La fața locului, în fața magazinului Tomis Mall a fost trimis un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța care l-a amendat cu 1.500 lei. Bărbatul a primit și o amendă de 100 lei pentru consumul de alcool în public.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*