Polițiștii constănțeni vor picheta sediul IPJ Constanța

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Liderii SNPPC Constanța anunță că, din cauza lipsei transparentei decizionale din ultima perioada, legata de „reorganizarea structurală“ a politiei municipiului Constanta, la care se adaugă și faptul ca legea 153/2017 nu se aplica și pentru familia ocupațională din care face parte și M.A.I., s-a luat decizia ca la data de 14 martie, între orele 16.00 – 17.30 sa picheteze sediul IPJ Constanța. Ulterior, pe 24 martie între oele 10.00-14.00 va urma mitingul de amploare de la București.

„Așteptam la pichetarea sediului IPJ Constanța pe polițiștii și personalul contractual nemulțumiți de „reorganizarea structurala“ a poliției municipiului Constanța și nu numai, indiferent dacă sunt afiliați sindical sau nu“, au transmis reprezentanții SNPPC Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*