FOTO VIDEO Trei persoane rănite după impactul unui SUV cu un microbuz de transport persoane, în Năvodari

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs la intrarea în Năvodari.

Potrivit primelor cercetări, conducătorul auto al mașinii de teren marca BMW a ieșit de pe un drum secundar, dar din cauza neacordării de prioritate a lovit un microbuz ce efectua curse regulate de transport persoane. În urma impactului, cele două mașini au fost serios avariate, iar trei persoane, pasageri din microbuz, au fost rănite. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale Ambulanței, SMURD și Pompieri pentru a acorda primul ajutor victimelor și a evalua situația.

Cele trei victime din accident sunt: o femeie 49 ani, traumatism cranio-facial; o femeie de 37 ani care a suferit un traumatism toracic și o femeie de 52 ani cu un traumatism de coloană cervicală.
Toate trei victime au fost transportate la spital în stare de conștiență și stabile din punct de vedere hemodinamic.

Polițiștii Serviciului Rutier au deschis un dosar de cercetare penală pentru a se stabili șoferul vinovat de producerea accidentului, dar și condițiile în care erau transportați pasagerii.

Situația este cu atât mai delicată cu cât accidentul pe fondul unor nemulțumiri și nereguli privind transportul în comun de persoane, în special pe ruta Năvodari – Constanța.

„Accidentul de astăzi nu a avut loc din cauza şoferului de pe GMS. Însă vinovaţi pentru răniţii din microbuz sunt el pentru că a burduşit maşina cu navetişti, patronii pentru că le permit să faca asta si autorităţile care închid ochii! Navetiştii sunt supuşi la astfel de riscuri zi de zi, iar asta se intâmplă de prea mulţi ani pentru a-i ierta!“ a postat pe pagina sa de Facebook, Costel Aurelian Dumitrașcu, un consilier local din Năvodari care încearcă să rezolvea această problemă de câteva săptămâni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*