Un minor trimis la muncă în Mihail Kogălniceanu, a dispărut fără urmă de la sfârșitul lunii august

Georgică Dănuț Scutariu a dispărut fără urmă de la sfârșitul lunii august

Georgică Dănuț Scutariu are 17 ani și este din satul Sărata Basarab, comuna Hănești, județul Botoșani iar în urmă cu câteva luni a ajuns în localitatea Mihail Kogălniceanu, unde și-a găsit de muncă la o fermă de cereale, în zona aeroportului. În seara de 26 august a ieșit împreună cu doi colegi de muncă, dar aceștia s-au întors singuri.

Am fost contactați de tatăl băiatului, Didi Scutariu, divorțat de mama băiatului, care ne-a spus că

„Este dat în urmărire generală de poliția din Mihail Kogălniceanu, lucra la un patron din M. Kogălniceanu, el fiind minor trimis de mama sa la munca“

Pe pagina de Facebook a mamei este postat de asemenea un mesaj disperat, prin care cere ajutorul oamenilor.

„Ajutați-mă să găsim pe acest băiat de 17 ani, Scutariu Georgică-Dănuț dispărut în data de 26 August 2017 din localitatea Mihail Kogălniceanu, Județul Constanța“

Cu toate acestea, reprezentanții IPJ Constanța au refuzat să ofere detalii despre caz, motivând că nu există acord de mediatizare din partea părinților.

Se pare că tânărul, împreună cu alți trei minori, la începutul lunii august a plecat la lucru cu trei băieți din sat și au ajuns la Mihail Kogălniceanu.

„În seara de 26 august au băut într-o crampă până la ora 10 noaptea. Băieții ăia au plecat la dormitor, iar George a mai rămas, dar nu s-a mai întors deloc. Patronul a anunțat poliția și mama lui după vreo 4-5 zile“ ne-a povestit tatăl băiatului, Didi Scutariu.

Georgică Dănuț Scutariu are aproximativ 1.60 m înălțime și o greutate de 75 kg. Cei care pot oferi informații despre ce s-a întâmplat cu tânărul sau unde ar putea fi găsit, sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*