Polițiștii constănțeni cer ajutorul populației pentru găsirea unei fete de 13 ani, plecată dintr-un centru de plasament

Narcisa Victorița Badea a fost dată dispărută joi, 18 noiembrie. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni solicită ajutorul cetățenilor pentru găsirea unei fete de 13 ani, instituționalizată la Centrul de Plasament Micul Rotterdam, după ce aceasta a fost dată dispărută la data de 18 noiembrie

Potrivit IPJ Constanța, Narcisa Victorița Badea a plecat joi, 18 noiembrie, în mod voluntar, de la unitatea de învățământ la care studiază, fără a reveni până în prezent la Centrul de Plasament Micul Rotterdam.

Fata are înălțimea de 1,70 metri, constituție robustă, ochi căprui, păr șaten, lung. La data plecării purta bluză în dungi alb cu negru, pantaloni și geacă de culoare verde și ghete de culoare albă.

Cetățenii care pot furniza informații referitoare la adolescenta dată dispărută sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611364.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*