Un bărbat a fost prins de polițiști după ce a furat șapte mașini pentru a se plimba cu ele deși nu avea permis. Autoturismele erau abandonate ulterior

Bărbat prins după ce a furat mai multe mașini. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat a fost prins de polițiștii constănțeni după ce a furat șapte mașini pentru a se plimba cu ele deși nu avea permis, iar autoturismele erau abandonate ulterior.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 21 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acesta este bănuit că, în perioada 12 – 18 octombrie, ar fi sustras șapte autoturisme parcate pe străzile din municipiul Constanța, autoturisme pecare le-ar fi condus pe diferite distanțe, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar, ulterior, le-ar fi abandonat.

De asemenea, în aceeași perioadă, ar fi pătruns în alte 5 autoturisme parcate, prin forțarea portierei sau spargerea geamului, sustrăgând diverse bunuri.

Prejudiciul total este de aproximativ 15.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate în dosar, bărbatul a fost identificat și reținut, pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*