Polițiștii constănțeni caută un copil de 13 ani, dat dispărut din comuna Corbu. UPDATE: Copilul a fost găsit

Polițiștii constănțeni caută un copil de 13 ani, dat dispărut din comuna Corbu

Un copil de 13 ani, din comuna Corbu, este căutat de polițiștii constănțeni după ce a dispărut de la domiciliu.

Polițiști din cadrul Postului Corbu au fost sesizați în cursul zilei de joi, 13 ianuarie, în jurul orei 11.00, cu privire la dispariția lui Geilan Tair, de 13 ani, din localitate. La data de 12 ianuarie, minorul a plecat, în mod voluntar, de la domiciliul bunicii sale din localitatea Corbu, către județul Ialomița, pentru a-și vizita mama, însă nu a ajuns la locație până în prezent.

Acesta are 1,70 metri înălțime, constituție atletică, păr închis la culoare, tuns scurt, ochi căprui. Nu se cunosc obiectele de vestimentație pe care minorul le purta la momentul plecării.

Cetățenii care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364.

UPDATE

„Minorul a fost găsit. Nu a fost victima vreunei agresiuni”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*