Bogdan Huțucă: „Varta dorește să producă în România baterii pentru mașini electrice”

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a anunțat joi, 9 iunie, printr-o postare pe Facebook, că reprezentanții companiei germane Varta intenționează să-și extindă operațiunile din țara noastră prin deschiderea unei noi fabrici.

„Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit astăzi (joi, 9 iunie – n.r.) cu reprezentanții companiei germane Varta care doresc să deschidă o nouă fabrică în România. Varta dorește să producă în România baterii pentru mașini electrice. Industria se află încă la început, însă are un potențial uriaș, dat fiind că viitorul aparține automobilelor electrice. Varta are deja o fabrică în România, iar extinderea operațiunilor ne arată că lucrurile merg bine, ne arată că angajații români fac performanță și că lucrează la cele mai înalte standarde”, a scris liberalul constănțean.

Bogdan Huțucă că investițiile private sunt foarte importante pentru dezvoltarea țării noastre și apreciază că și alte companii străine își vor reloca fabricile în România.

„În acest an mă aștept ca multe alte companii occidentale să înceapă să-și mute fabricile în România, în special cele care au plecat din Rusia ca urmare a invaziei Ucrainei. Tocmai de aceea este important să oferim un mediu fiscal previzibil și o fiscalitate prietenoasă pentru investitorii români și străini. Dezvoltarea țării se face atât cu investiții publice cât mai ales private!”, a mai apreciat deputatul constănțean.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*