Polițiștii constănțeni au găsit asupra unui tânăr de 18 ani un pliculeț care conținea substanțe psihoactive

Mașină de Poliție

Polițiștii au găsit asupra unui tânăr de 18 ani un pliculeț care conținea substanțe psihoactive. Descoperirea a avut loc în centrul Constanței.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța  – Secția 3 Poliție au identificat, pe strada Răscoalei 1.907, două persoane având un comportament suspect.

Polițiștii au procedat la legitimarea acestora și au fost identificat un minor, de 17 ani, și un tânăr, de 18 ani.

Deoarece cele două persoane aveau un comportament suspect, s-a procedat la efectuarea controlului corporal al acestora.

În urma controlului, asupra tânărului de 18 ani, a fost descoperit un pliculeț ce conținea substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Cercetările au fost preluate de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*