Gheorghe Grameni, primarul comunei constănțene Mihai Viteazu, a încetat din viață

Gheorghe Grameni. FOTO Adrian Boioglu

Unul dintre cei mai longevivi primari din România, Gheorghe Grameni, a încetat din viață. Primarul comunei constănțene Mihai Viteazu avea 73 ani.

Grameni a condus comuna pentru șase mandate.

Viceprimarul comunei Mihai Viteazu, Adrian Costache a confirmat, pentru CTnews, trecerea în neființă și a transmis un mesaj de condoleanțe.

“El s-a dedicat total comunei. A fost implicat personal și emoțional. Ne pare foarte rău. Îl știu de 22 ani și l-am susținut. Am fost alături de el în echipa de consilieri în tot acest timp”, a declarat Adrian Costache. 

Cortegiul funerar va trece joi, 3 noiembrie, prin fața Primăriei Mihai Viteazu și a bisericii din localitate și apoi se va deplasa către Constanța. Trupul neînsuflețit va fi depus la capela bisericii Sfinții Constantin și Elena din municipiul Constanța, vineri, 4 noiembrie, la ora 11.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*