Un panou electric de informare de pe Autostrada 2 a fost rupt de un autocamion

FOTO ISU Constanța

Un panou electric de informare de pe Autostrada 2 a fost rupt de un autocamion.

Potrivit ISU Constanța, seara trecută, în jurul orei 00:20,  pompierii constănțeni au intervenit la un accident rutier, pe A2, pe  sensul de mers spre București.

La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere, o automacara, o descarcerare și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Sosiți la fața locului, pompierii au găsit un autocamion care a rupt panou electronic de informare. Traficul este oprit temporar pentru mutarea unor elemente metalice în afara părții carosabile.

Nu s-au înregistrat victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*