Polițiștii au reținut patru bărbați după agresiunea din Costinești

Polițiștii au reținut patru bărbați după agresiunea din Costinești, în urma căreia două persoane au fost agresate.

Potrivit IPJ Constanța, în urma sesizării din data de 15 august, cu privire la doi bărbați, care ar fi fost agresați fizic de mai multe persoane, în stațiunea Costinești, polițiști din cadrul Poliție stațiunii Costinești au reținut, în data de 16 august, pentru 24 de ore, 4 bărbați, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Persoanele în cauză urmează a fi conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 17 august, vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*