Un individ din Constanța și-a abuzat sexual vecina de 18 ani, bolnavă psihic

Un individ de 51 de ani din Constanța a ademenit o fată de 18 ani la domiciliu sau, sub promisiunea că îi va da bani. A profitat de handicapul psihic al fetei și a violat-o, sperând că fata nu îl v-a reclama, dar s-a înșelat.

Fapta a fost comisă în cursul zilei de 20 iulie, când victima și agresorul, care erau vecini, s-au întâlnit într-o stație de autobuz de pe linia 48. Bărbatul și-a spus fetei să meargă împreună la el acasă, pentru a-i da o sumă de bani. Ajunși acolo însă, individul a abuzat sexual de ea. Când a scăpat, fata s-a oprit la Secția 3 Poliție, unde a reclamat cele întâmplate.

În  urrma cercetărilor,  polițiștii l-au reținut inițial pe bărbat pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 22 iulie, instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*