Pieton accidentat mortal și lăsat pe șosea între Constanța și Valu lui Traian

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor

Accidentul a avut loc în seara de 9 decembrie, în jurul orei 22.10, pe DN 3, între localitățile Constanța și Valu lui Traian. Șoferul care a provocat accidentul a părăsit locul faptei, iar persoana vătămată a rămas pe carosabil, fiind lovită ulterior de un alt autoturism.

Anchetatorii au stabilit că evenimentul rutier a avut loc pe DN 3, în timp ce un tânăr de 20 de ani conducea dinspre Constanța către Valu lui Traian, pe banda numărul 2. În zona kilometrului km 255 + 600 m, a surprins și accidentat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă, pe axul drumului, lângă parapeții despărțitori din beton.

În urma impactului, pietonul a rămas întins pe carosabil, fiind ulterior lovit de un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 34 ani, care circula pe aceeași bandă.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pietonului. Potrivit polițiștilor, după producerea accidentului, primul conducător auto nu a oprit și a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, acesta revenind la locul faptei în jurul orei 23.40.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru a se stabili cu exactitate condițiile și dinamica accidentului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*