Pieton accidentat mortal și lăsat pe șosea între Constanța și Valu lui Traian

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor

Accidentul a avut loc în seara de 9 decembrie, în jurul orei 22.10, pe DN 3, între localitățile Constanța și Valu lui Traian. Șoferul care a provocat accidentul a părăsit locul faptei, iar persoana vătămată a rămas pe carosabil, fiind lovită ulterior de un alt autoturism.

Anchetatorii au stabilit că evenimentul rutier a avut loc pe DN 3, în timp ce un tânăr de 20 de ani conducea dinspre Constanța către Valu lui Traian, pe banda numărul 2. În zona kilometrului km 255 + 600 m, a surprins și accidentat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă, pe axul drumului, lângă parapeții despărțitori din beton.

În urma impactului, pietonul a rămas întins pe carosabil, fiind ulterior lovit de un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 34 ani, care circula pe aceeași bandă.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pietonului. Potrivit polițiștilor, după producerea accidentului, primul conducător auto nu a oprit și a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, acesta revenind la locul faptei în jurul orei 23.40.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru a se stabili cu exactitate condițiile și dinamica accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*