Polițiștii au prins un constănțean ce obișnuia să alimenteze din stațiile de carburanți fără să plătească

Suspect încătușat de către polițiști. FOTO Poliția Română

Un individ a alimentat de mai multe ori de la cel puțin o stație peco și apoi a plecat fără să mai plătească. În cele din urmă a fost depistat de către polițiști, cate au stabilit că acesta nu avea nici măcar permis de conducere.

Hoțul de combustibil a fost prins întâmplător în cursul zilei de 22 ianuarie, când, în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 1 au oprit în trafic pentru verificări, un autoturism Matiz. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit faptul că respectivul  avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice iar autoturismul în cauză avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

În plus, șoferul și mașina erau căutate într-un dosar penal de furt de combustibil. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța,  bărbatul în vârstă de 37 de ani, ar fi sustras, în repetate rânduri, carburant cel puțin dintr-o stație de alimentare din municipiul Constanța. Faptele au fost comise în perioada 4 decembrie 2019 – 16 ianuarie 2020.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. În cursul zilei de 23 ianuarie a fost prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă, dar propunerea procurorilor a fost respinsă, individul primind doar 60 de zile de control judiciar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*