Droguri găsite de polițiști asupra unui tânăr de 23 de ani, care se afla într-o mașină, în Mihail Kogălniceanu

Droguri găsite de polițiști. FOTO Poliția Română

Polițiștii au găsit droguri asupra unui tânăr de 23 de ani, care se afla într-o mașină în Mihail Kogălniceanu.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 6 aprilie, în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu.

“Polițiștii au legitimat și identificat conducătorul auto și cei trei pasageri din autoturism. Deoarece aceștia aveau un comportament nefiresc, a fost efectuat controlul corporal.

Astfel, asupra unuia dintre pasageri, un bărbat, de 23 de ani, a fost descoperit un pliculeț, ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive” – IPJ Constanța.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză, au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*