Polițiștii au depistat în județul Constanța peste 800 de șoferi și pasageri fără centuri de siguranță

Polițiștii au verificat mai mulți participanți la trafic. FOTO IPJ Constanța

Polițistii Serviciului Rutier Constanța, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Constanţa, Biroului Rutier Mangalia, Biroului Rutier Medgidia şi cei ai Formațiunii Rutiere Cernavodă au desfășurat în perioada 11 – 17 martie, acțiunea preventivă „SEATBELT”.

Obiectivele acțiunii au fost verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranţă și dispozitivelor de retenţie omologate de către conducătorii autovehiculelor, pe drumurile publice.

În această acțiune, polițiștii au constat 12 infracțiuni la regimul rutier și au aplicat 1631 de sancțiuni contravenționale, dintre care 866 pentru nefolosirea centurii de siguranță, 161 pentru folosirea telefoanelor mobile fără dispozitive sau accesorii de tip ,,mâini libere” și 12 pentru nepurtarea căștilor de protecție.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate de către polițiștii rutieri este de peste 469.000 de lei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*