Scandal pe bulevardul Tomis. O femeie și un bărbat au ajuns la spital în urma unei agresiuni

Un scandal a avut loc aseară pe bulevardul Tomis din Constanța, iar o femeie și un bărbat au ajuns la spital în urma unei agresiuni.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 10 aprilie, în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța  – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Tomis, are loc o agresiune fizică.

“Polițiștii, deplasați la fața locului, au constatat că un bărbat și o femeie ar fi fost agresați fizic de un bărbat, de 37 de ani, pe fondul unui conflict spontan.

Cele două  persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul, bănuit de comiterea faptei, se află în custodia polițiștilor” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe  și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*