Polițiști din Constanța și Mangalia, găsiți de ANI în incompatibilitate. Pe lângă posturile de agenți rutieri, ei erau și instructori auto

Polițiști din Constanța și Mangalia, găsiți de ANI în incompatibilitate. FOTO arhiva CTnews

Doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, unul de la Poliția Municipiului Mangalia, iar celălalt de la Poliția Municipiului Constanța, au fost găsiți în incompatibilitate de către Agenția Națională de Integritate.

Astfel, conform datelor prezentate pe pagina oficială a instituției, Ionel-Claudiu Doicaru, funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Poliția Municipiului Mangalia, a fost găsit în incompatibilitate după ce, în perioada 22 decembrie 2017 – 07 mai 2020, a deținut și exercitat simultan funcția de polițist rutier și cea de instructor auto în cadrul unei societăți comerciale.

Similar, Elvis Omer, funcționar public cu statut special în cadrul IPJ Constanța – Poliția Municipiului Constanța, a fost găsit în incompatibilitate după ce, între 12 aprilie 2018 și 20 februarie 2020, a deținut și exercitat simultan funcția publică cu statut special de agent de poliție în cadrul Poliției Municipiului Constanța, Biroul Rutier și funcția de instructor auto în cadrul unei societăți comerciale.

Cei doi au încălcat, astfel, dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*