FOTO VIDEO Percheziții în Medgidia, Cernavodă și Mircea Vodă, într-un dosar de furt de componente auto

Percheziții într-un dosar de furt de componente auto. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare joi, 21 iulie, șapte mandate de percheziție domiciliară, în Medgidia, Cernavodă și comuna Mircea Vodă, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit IPJ Constanța, din cercetări a reieșit faptul că, în perioada iunie – iulie 2022, șase bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani, au sustras sistemul catalitic de la mai multe autoturisme și autoutilitare, care se aflau parcate în municipiul Constanța, orașul Cernavodă și localitatea Valu lui Traian.

În urma descinderilor au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două autoturisme, despre care există indicii că ar fi fost utilizate la săvârșirea infracțiunilor, mai multe telefoane mobile, precum și bunuri cu valoare probatorie.

Șapte persoane au fost conduse la sediu, pentru audieri, urmând ca la finalizarea cercetărilor, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța să dispună măsurile legale care se impun.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța. La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Poliției municipiului Medgidia, Poliției orașului Cernavodă, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*