Podul de la Cernavodă, redeschis complet traficului cu o zi mai devreme decât termenul asumat

Podul de la Cernavodă, redeschis complet traficului. FOTO DRDP Constanța

Podul de la Cernavodă a fost redeschis complet traficului miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 13.00, pe A2 calea 1, cu asigurarea unui nivel ridicat de calitate a lucrărilor efectuate, pentru a nu afecta începerea sezonului estival.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, reluarea traficului s-a făcut cu o zi mai devreme, conform calendarului asumat, respectiv 21 aprilie.

„Astfel, prima etapă din acest an a lucrărilor de reabilitare la Podul de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2 (între km 155+415 – km 161+479), programată în intervalul 15 februarie – 21 aprilie, a fost realizată. Amintim că termenul de finalizare al contractului de execuție este data de 12 februarie 2023”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Totodată, CNAIR informează participanții la trafic că circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în zilele de joi, 21 aprilie, 22 aprilie (Vinerea Mare), 23 aprilie, 24 aprilie și 25 aprilie (prima și a doua zi de Paște).

Informaţii suplimentare privind starea rețelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ .

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*