Poliția Locală Constanța îl caută pe un șofer lipsit de bun simț al unei firme cunoscute

Șoferul mașinii a fost surprins în timp ce făcea curățenie, iar gunoiul era aruncat pe jos. FOTO Facebook

Constănțenii se plâng cu mic cu mare de situația critică a orașului, că este mizerie și că autoritățile nu iau atitudine. Din păcate, multe dintre „proteste“ se întâmplă doar în mediul online, iar la aceste informații nu au mereu acces reprezentanții autorităților.

Amenzile sunt prea mici, iar dovezile nu există mereu pentru ca cei lipsiți de bun simț să fie trași la răspundere. Așa se face că peste noapte, la multe colțuri de stradă apar munți de gunoaie, iar reprezentanții autorităților nu pot decât să ridice din umeri și să strângă după ei. Cu puțină bunăvoință și spirit civic însă, oamenii pot fi educați.

Zilele trecute, un constănțean a surprins din mașină, la intersecția străzilor Chiliei cu Panait Cerna o scenă de maximă nesimțire. Șoferul unei dube de culoare portocalie, pe care scria „Porta Doors“, cu numărul de înmatriculare CT 04 CSA s-a apucat să își curețe mașina: tot ambalajul de la diverse bunuri transportate – cartoane, folii de ceolofan, polistiren, a fost scos și aruncat pe marginea drumului, apoi a plecat, în urma sa rămânând un munte de gunoi. Acesta a surprins întreaga scenă cu ajutorul telefonului mobil, iar apoi, dovezile împreună cu so sesizare au fost trimise Poliției Locale. De asemenea, imaginile flagrante au fost postate și pe un grup de Facebook, utilizatorii acestuia depistând în scurt timp mașina cu pricina parcată ilegal la mică distanță: pe trotuar cu mai puțin de 1 metru distanță de gard și imediat după intrarea pe stradă, neavând nici 2 metri, de la intersecție.

„Ne-am sesizat din oficiu și am și fost sesizați cu privire la această faptă și se fac verificări cu ajutorul Poliției Naționale pentru identificarea persoanei care a comis fapta și tragerea acesteia la răspundere“, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Pentru această faptă, amenzile sunt între 400 și 800 de lei pentru persoanele fizice și între 500 și 1.000 de lei pentru persoanele juridice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Șoferul nesimțit s-a dus de bună voie la Poliția Locală să își primească amenda și a făcut și curat | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*