Șoferul nesimțit s-a dus de bună voie la Poliția Locală să își primească amenda și a făcut și curat

Șoferul mașinii a fost surprins în timp ce făcea curățenie, iar gunoiul era aruncat pe jos. FOTO Facebook

Reprezentanții Poliției Locale Constanța l-au identificat și sancționat contravențional pe șoferul autoutilitarei care după ce a făcut curat în mașină, a aruncat tot gunoiul pe jos.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Constanța, în data de 23 ianuarie, deținătorul legal al autoutilitarei s-a prezentat la sediul Direcției Generale Poliția Locală și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile H.C.L 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, articolul 5, punctul 17.

De asemenea, contravenientul a făcut și curat în zona unde a depozitat gunoiul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*