Doi minori răniți în accidente rutiere înregistrate pe raza municipiului Constanța

Accident rutier

Doi minori au ajuns la spital miercuri după amiază în urma producerii unor accidente rutiere. Într-unul din cazuri a fost vorba de un biciclist care nu știa regulile de circulație, iar cel de-al doilea, un copil ce a traversat strada fără să se asigure.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în după amiaza zilei de 18 aprilie, în jurul orei 17.10, o femeie a condus un autoturism, marca Suzuki, pe strada Suceava din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Tomis către bulevardul Alexandru Lăpușneanu. La intersecția cu strada Cișmelei, a intrat în coliziune cu o bicicleta condusă de un băiat în vârstă de 15 ani, care a intrat în intersecție fără a acorda prioritate de dreapta autoturismului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului.

Peste aproximativ o oră, o tânără în vârstă de 20 de ani, a condus un autoturism marca Volkswagen, pe strada Andrei Mureșan, dinspre strada Baba Novac, către strada Fulgerului. În dreptul imobilului cu numărul 9, a surprins și accidentat ușor un minor în vârstă de 8 ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma impactului a rezultat vătămarea corporala ușoară a minorului.

În ambele cazuri s-au deschis dosare de cercetare penală.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*