Doi minori răniți în accidente rutiere înregistrate pe raza municipiului Constanța

Accident rutier

Doi minori au ajuns la spital miercuri după amiază în urma producerii unor accidente rutiere. Într-unul din cazuri a fost vorba de un biciclist care nu știa regulile de circulație, iar cel de-al doilea, un copil ce a traversat strada fără să se asigure.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în după amiaza zilei de 18 aprilie, în jurul orei 17.10, o femeie a condus un autoturism, marca Suzuki, pe strada Suceava din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Tomis către bulevardul Alexandru Lăpușneanu. La intersecția cu strada Cișmelei, a intrat în coliziune cu o bicicleta condusă de un băiat în vârstă de 15 ani, care a intrat în intersecție fără a acorda prioritate de dreapta autoturismului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului.

Peste aproximativ o oră, o tânără în vârstă de 20 de ani, a condus un autoturism marca Volkswagen, pe strada Andrei Mureșan, dinspre strada Baba Novac, către strada Fulgerului. În dreptul imobilului cu numărul 9, a surprins și accidentat ușor un minor în vârstă de 8 ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma impactului a rezultat vătămarea corporala ușoară a minorului.

În ambele cazuri s-au deschis dosare de cercetare penală.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*