Policlinica Spitalului Județean Constanța, închisă pentru două zile

Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța informează pacienții că luni, 23 ianuarie şi marţi, 24 ianuarie 2017, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) nu lucrează.

Măsura respectă prevederile art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare, dar și decizia Executivului potrivit căreia ziua de 23 ianuarie 2017 este zi liberă pentru salariații din sectorul public.

Asistența medicală de urgență va fi asigurată de Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Programul cu pacienții va fi reluat miercuri, 25 ianuarie 2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*