Program normal de lucru pentru Spitalul Județean în zilele libere de 23 și 24 ianuarie

Unitatea Primire Urgențe Constanța FOTO: SCJU Constanta

Zilele de 23 şi 24 ianuarie nu modifică activitatea medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Constanța.

Conducerea unității medicale a luat toate măsurile pentru ca Unitatea Primiri Urgențe și secțiile Spitalului să asigure, fără sincope, actul medical.

Astfel, pacienții care ajung la UPU, vor beneficia de toate serviciile medicale necesare, disponibile în regim de urgență, iar cei a căror stare de sănătate impune spitalizarea, vor rămâne internați pentru îngrijiri medicale de specialitate, fiind asigurate toate liniile de gardă.

Cele două zile libere vor afecta programul Ambulatoriului de Specialitate. Pacienții care vor să meargă la consultație în Policlinică, trebuie să știe că aceasta va fi închisă luni şi marți, programul urmând să fie reluat miercuri, 25 ianuarie 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*