Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pregătit pentru minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pregătit pentru minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța asigură comunitatea că este pregătit să facă față oricăror situații neprevăzute ce ar putea avea loc în această minivacanță prilejuită de Ziua Copilului și Rusalii.

Conducerea unității medicale a luat toate măsurile necesare pentru a asigura continuitatea stocului de medicamente, a echipamentelor de protecție pentru vizitatori și a dezinfectanților, astfel încât personalul să poată acorda asistență medicală de calitate în condiții optime.

„Toate liniile de gardă ale spitalului vor funcționa conform graficului stabilit, iar personalul din Unitatea Primiri Urgențe va fi pregătit să preia în permanență toți pacienții care ajung la spital în această perioadă aglomerată”, au transmis reprezentanții unității sanitare.

Cu toate acestea, SCJU Constanța anunță că, în perioada 1 iunie – 5 iunie, inclusiv, Ambulatoriul de specialitate și Laboratorul de Explorări funcționale nu vor avea program. Astfel, nu se vor efectua consultații și nici investigații de specialitate în regim ambulatoriu. Programările pentru consultații și investigații vor fi reluate marți, 6 iunie, asigurând astfel pacienții că vor putea beneficia de serviciile medicale necesare începând de atunci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*