Polaris M Holding angajează șoferi pentru autospecialele de salubritate

Polaris M Holding angajează

Se caută persoane pentru postul de conducător auto pe autospecialele Polaris M Holding, angajații beneficiind de salarii competitive, bonuri de masă și servicii medicale într-o rețea privată de sănătate.

Pentru a participa la selecția pentru posturile scoase la concurs, candidații trebuie să dețină permis de conducere categoriile B+C. Activitatea se va desfășura pe raza municipiului Constanța și constă în colectarea și transportul deșeurilor cu autospeciale marca FORD și IVECO.

Se oferă tichete de masă, pachet de servicii medicale în rețeaua privată de sănătate, Regina Maria, salariul putând ajunge până la 7.700 lei brut.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon:

  • 0241.548.700
  • 0241.548.711

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*