Patru unități militare din județul Constanța caută să angajeze câte un medic

Militarii constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

Se caută patru medici cu încadrare pe funcție medicală pentru un post de conducere și care vor deservi tot atâtea unități militare din județul Constanța

Unitatea Militară 01227 Constanţa, Unitatea Militară 01737 Topraisar, Unitatea Militară 01783 Murfatlar şi Unitatea Militară 01378 Murfatlar scot la concurs câte un post de medic șef, grad profesional specialist medicină de familie, funcţie militară.

Depunerea dosarelor de înscriere se va face la sediul unităţilor organizatorice până la data de 25 septembrie.

Condiţiile necesare pentru ocuparea posturilor cât şi detaliile privind înscrierea la concurs sunt disponibile pe site-ul Forţelor Terestre Române.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*