Mihai Tararache îi scrie lui Decebal Făgădău despre problemele din cartierul Henri Coandă

Mihai Tararache
Mihai Tararache

Lupta deputatului liberal Mihai Tararache pentru ca oamenii care locuiesc în jurul cartierului Henri Coandă să-și găsească liniștea a continuat astăzi cu un nou episod. Liberalul i-a transmis primarului interimar Decebal Făgădău o scrisoare deschisă. Gestul vine ca rumare a faptului că la ultima ședință de Consiliu Local Decebal Făgădău a evitat să discute cu deputatul Tararache.

Iată mesajul lui Mihai Tararache:

“Domnule primar-interimar, administraţia Mazăre a fugit în mod constant de problemele constănţenilor, iar dumneavoastră nu faceţi decât să continuaţi această politică. Constănţenii care m-au trimis să vă prezint problemele lor m-au atenţionat că aşa faceţi şi cu ei. Acum nu mai am niciun motiv să nu-i cred şi realizez că aveau dreptate atunci când îmi spuneau că „aceasta nu mai este primăria lor”.
Domnule primar-interimar, oamenii sunt îngrijoraţi de siguranţa lor, de siguranța copiilor și bunicilor noștri. Cu toţii realizează că nu avem nevoie de un Ferentari în Constanța.

Domnule primar-interimar, nu putem fi solidari cu infractorii, trebuie să fim solidari cu oamenii cu adevărat necăjiți și muncitori, în numele cărora vorbesc. Vă transmit că normalitatea nu înseamnă că trebuie să fim solidari cu hoții, și voi repeta asta cu fiecare ocazie!
Domnule primar-interimar, vă transmit dumneavoastră și tuturor celor care doresc să înţeleagă, că rezolvarea problemelor Constanței nu este o discuție politică.

Domnule primar-interimar, amândoi avem obligații faţă de cetăţenii Constanţei. Obligația mea e caatuncicând pot săajut, să o fac. De aceea v-am înmânat acestemasuri, de aceea m-am implicat în rezolvarea acestor probleme. Am preluat aceste probleme de la cetăţenii din Constanţa şi am încercat alături de un grup de experţi să găsim soluţiile cele mai potrivite.

Domnule primar-interimar, aveți in mapa o soluție aplicabilă în 6-12 luni, pentru a rezolva problema din cartier. Presa a a numit-o “Soluția Tararache”, dar îi puteți spune “Soluția constănțenilor”. Până la alegeri putem vedea efectele. Dacă aveți nevoie, putem dialoga și vă pot explica fiecare pas în parte.

Soluția Tararache se bazează pe propunerile oamenilor din cartier,la care au lucrat specialiști din echipa mea.
Domnule primar-interimar, înţeleg faptul că sunteţi depăşit de aceste probleme. Nu oricine poate fi un bun gospodar. De aceea, eu şi echipa mea vă stăm la dispoziţie, gratuit, pentru a vă ajuta şi a vă îndruma, în lunile pe care le veţi mai petrece în scaunul de primar”, își încheie scrisoarea deschisă deputatul liberal Mihai Tararache.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*