Polaris M Holding angajează pentru punctele de lucru din Constanța și Năvodari

Polaris M Holding angajează pentru punctele de lucru din Constanța și Năvodari

Polaris M Holding anunță că are mai multe posturi disponibile pentru angajare la punctele de lucru din Constanța și Năvodari.

Astfel, pentru Constanța, Polaris M Holding angajează în condiții avantajoase controlor de calitate, mecanic auto, electrician auto, lucrători operativi pentru autocompactoare (încărcători), lucrători salubrizare căi publice, șoferi pentru mașină de mare tonaj, mecanic auto, electrician auto și controlor de calitate.

Pentru punctul de lucru de la Năvodari sunt disponibile pentru angajare, la „Salubrizare”, posturile de lucrător salubrizare căi publice și șofer pentru mașină de mare tonaj, iar la „Structuri Metalice” operator la mașină de frezat și alezat cu comandă numerică, electrician de întreținere și reparații și lăcătuș construcţii metalice.

Cei interesați pot obține relații la telefon: 0241.548.700 sau 0241.548.711. CV-urile pot fi trimise pe site-ul www.polaris.ro/ pagina Cariere sau la următoarea adresa de e-mail: resurseumane@polaris.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*