FOTO Jandarmii GJM Tomis Constanța au lansat campania de informare şi prevenire „Vacanţă în siguranţă”! 2018

Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa, a lansat o campanie de informare şi prevenire. FOTO GJM Tomis

În perioada 26-28 mai a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa, a lansat campania de informare şi prevenire „Vacanţă în siguranţă!” 2018. Campania se derulează pe timpul sezonului estival, în Năvodari, Mamaia şi Vama Veche şi are ca scop conştientizarea turiştilor cu privire la faptele antisociale care le pot afecta siguranţa.

Pentru un plus de siguranţă şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor următoarele:

  • să acorde o atenţie deosebită copiilor, care se pot rătăci cu uşurinţă în locurile aglomerate;
  • să nu lase bunuri de valoare, în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme;
  • să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi;
  • să închidă autoturismele şi să le parcheze în locuri special amenajate şi iluminate corespunzător;
  • acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.);
  • să solicite sprijinul Jandarmeriei sau Poliţiei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau prin sesizarea celei mai apropiate patrule, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*