Atenție, joi se oprește apa pe mai multe străzi din Năvodari!

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Echipele RAJA vor executa joi, 05 mai, lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din orașul Năvodari.

Astfel, în intervalul orar 08.00 – 19.00, se va sista furnizarea apei potabile pe străzile Eternității, Liniștei, Macului, Recoltei, Prelungirea Recoltei, Apusului, Locomotivei și Sibioarei.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, utilizatorii afectați de această oprire sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pentru perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*