Echipa de fotbal juniori U19 de la CS Năvodari se califică în finala Campionatului Național

Echipa de fotbal juniori U19 de la CS Năvodari s-a calificat în finala Campionatului Național. FOTO: Primăria Năvodari

Echipa de fotbal juniori U19 de la CS Năvodari a obținut o victorie impresionantă în semifinalele Campionatului Național și s-a calificat în finala competiției. Meciul tensionat s-a desfășurat joi, 22 iunie, pe Stadionul „Flacăra” din Năvodari.

În fața echipei Viitorul Onești Curita, tinerii fotbaliști din Năvodari au demonstrat o determinare deosebită și au reușit să câștige manșa retur. La finalul celor 90 de minute regulamentare de joc scorul a fost de 2-2, dar la capătul unei serii de executări la loviturile de la 11 metri, CS Năvodari s-a impus cu 6-5 și a asigurat locul în finala Campionatului Național.

Primarul Năvodariului, Florin Chelaru, a declarat cu mândrie: „Sunt jucătorii noștri de fotbal de la CS Năvodari U19 care au câștigat semifinala și s-au calificat în ultimul act al Campionatului Național de Fotbal U19. Prin multă muncă și dăruire, tinerii noștri sportivi au câștigat astăzi, la Năvodari, confruntarea cu Viitorul Onești Curita. Echipa noastră s-a calificat în finală națională, care va avea loc pe 27 iunie, la București. Baftă multă băieți, Năvodari este mândru de voi și vă așteptăm cu medaliile de campioni acasă!”.

Finala Campionatului Național de Fotbal U19 va avea loc pe 27 iunie, în capitala României, București, în fața echipei ACS Speed Academy Pitești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*