Polaris angajează personal la punctul de lucru de la Constanța

SC Polaris M Holding face angajări pentru punctul de lucru de la Constanța, oferind oportunități de angajare pentru mai multe posturi.

Astfel, se caută:

Șoferi pentru autogunoiere

  • Descriere post: transportă cu autospeciala deșeuri menajere, stradale sau reciclabile.
  • Cerințe: permis de conducere categoria C, atestat profesional de transport marfă.

Șoferi pentru autoturisme

  • Cerințe: permis categoria B.

Măturători

  • Descriere post: măturatul manual al străzilor, aleilor, parcărilor, al stațiilor mijloacelor de transport în comun, al locurilor de joacă pentru copii; îndepărtarea zăpezii și a gheții de pe domeniul public; curățatul rigolelor; descărcarea coșulețelor stradale de pe domeniul public.

Încărcători (muncitori necalificați)

  • Descriere post: asigură descărcarea deșeurilor menajere din vasele colectoare (containere, europubele) din fața imobilelor, platformelor supraterane și alte locuri publice în autogunoiere; salubrizează, după descărcarea vaselor colectoare (containere, europubele), pe străzi și în platformele supraterane; respectă graficul de colectare al deșeurilor menajere și însoțește autogunoiera pe parcursul deplasării din sector până la rampa de descărcare; curăță zăpada și gheața de pe domeniul public, platforme supraterane, instituții publice.

Mecanic utilaj încărcător frontal

  • Cerințe parțiale: execută lucrări de încărcare-descărcare frontală cu utilajul din dotare; răspunde de menținerea stării tehnice și estetice a utilajului din dotare; deține autorizațiile necesare, eliberate la termenele legale; respectă graficele de lucru și traseele stabilite de către șefii ierarhici.

Beneficii

  • Salariu motivant
  • Tichete de masă.

Informații suplimentare la: 0241 548 700 / 548 711, de luni-vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*